Oostenrijk Touringcars B.V.

Wilt u een touringcar huren voor een dagtrip, meerdaagse reis of evenement, dan bent u bij Oostenrijk Touringcars aan het juiste adres. Vanwege de uitstekende geografische ligging van Oostenrijk Touringcars in Diemen, op steenworp afstand van Amsterdam, onze internationale luchthaven Schiphol en de autosnelwegen A1, A2, A3, A4, A5, A6, A7, A9, A10 binnen handbereik heeft Oostenrijk door de jaren heen een enorme ervaring opgebouw.

Met een perfect onderhouden wagenpark van ruim 70 luxe touringcars heeft Oostenrijk Touringcars voor iedere vervoerswens altijd de juiste oplossing. U kunt bij ons terecht voor het huren van een kleine touringcar voor 20 tot 30 personen, luxe touringcars voor maximaal 62 personen, dubbeldekkers voor maximaal 88 personen en luxury liners (zeer luxe touringcars) voor exclusieve trips.

De touringcars worden bestuurd door vakbekwame, gediplomeerde chauffeurs die zeer ervaren zijn op internationale trajecten. Maar ook op het gebied van infrastructuur en bezienswaardigheden in heel Europa staan zij hun mannetje. Sinds vele jaren rijdt Oostenrijk Touringcars in opdracht van nationale en internationale touroperators door heel Europa waarbij de passagiers in een relatief kort tijdsbestek alle grote steden en bezienswaardigheden in Europa te zien krijgen.

Voor zakelijk vervoer en bijvoorbeeld vervoer tijdens bruiloften heeft Oostenrijk Touringcars een aantal exclusieve vervoersmiddelen voor u beschikbaar. Naast de VIP Touringcars (uitgerust met o.a. vergadertafel en comfortabele lederen fauteuils), bieden wij ook de mogelijkheid voor vervoer per taxi, limousine, minibus of onze oldtimer, de De Mercedes-Benz met een Jonckheere carrosserie.

Keurmerk Touringcarbedrijf

ISO9001
Oostenrijk Touringcars is met trots een gecertificeerd ISO 9001 bedrijf. Onze organisatie voldoet 100% aan de kernwoorden veilig, comfortabel en milieubewust die onlosmakelijk met dit certificaat zijn verbonden. Het wagenpark van Oostenrijk Touringcars is up-to-date en goed onderhouden. Binnen het wagenpark streven wij uniformiteit na, met als gevolg dat onze touringcars een vertrouwd gezicht zijn geworden op de Nederlandse en internationale wegen.Tevens worden alle touringcars door de eigen vakbekwame en up-to-date uitgeruste technische dienst onderhouden.

Milieubewust een touringcar huren

Milieu
De milieuzorg demonstreert tegenwoordig een grote maatschappelijke betrokkenheid. Oostenrijk Touringcars voert een bewust en weloverwogen milieubeleid uit voor al het busvervoer. Wettelijk bepaalde milieueisen volgen wij op de voet en vormen een belangrijk uitgangspunt bij onze bedrijfsvoering. Oostenrijk Touringcars is daarom milieubewust op diverse vlakken. Met de ontwikkeling en de komst van een nieuwe generatie motoren investeert Oostenrijk Touringcars jaarlijks in het terugdringen van de uitlaatemissie. Deze ontwikkeling maakt de touringcars het meest milieubewuste voertuig ten opzichte van trein, auto en vliegtuig.

Keurmerken