Nieuws

Prudential Group

Prudential Group

Eind februari hebben wij onze eerste GROTE groep gehad van dit jaar. Prudential Group heeft ons gevraagd om het vervoer te verzorgen met 24 bussen en ruim 1200 gasten die een bezoek aan Nederland kwamen brengen. In 4 dagen tijd hebben we bijna heel Nederlands bezocht met onze gasten uit Indonesië. Met elke dag een uitgebreid programma met diverse bezoeken aan onze toeristische locaties van Nederland met als topper een bezoek aan de Outlet in Roermond. In stijl en wens van onze klant hebben wij onze bussen omgetoverd in Prudential bussen voorzien van stickers en kophoezen in al onze bussen. Gelukkig kunnen we terugkijken op een uiterst zeer geslaagde tour, alle passagiers hebben uitgebreid genoten van onze diensten en hebben een geweldige tijd gehad in Nederland.

Oostenrijk en de Pendel naar Frankrijk

Oostenrijk en de Pendel naar Frankrijk

Wij mochten afgelopen Februari meerijden in de pendel van het welbekende “Husk en ski studs” naar de Franse alpen om de studenten een onvergetelijke tijd in de sneeuw te bezorgen. Ruim 500 passagiers gingen met ons onderweg naar de sneeuw. In de middag vertrokken alle bussen vanaf Diemen naar diverse opstap locaties in Nederland. Zie voor het filmpje van ons vertrek onze facebook site. https://www.facebook.com/oostenrijk.touringcars/ Onze chauffeurs gingen goed voorbereid op weg met een complete winteruitrusting en een goede wintertraining vooraf. Gelukkig viel de weersverwachting onderweg mee en waren alle bussen mooi op tijd op hun bestemming. Het weekend erop zijn we onze gasten weer op gaan halen. We kunnen terug kijken op een geslaagde pendel met veel plezier en vertier.

Keukenhof 2016

Keukenhof 2016

Ook dit jaar kunt u weer met onze mooie bus naar de keukenhof. In samenwerking met Tours en Tickets hebben wij ook dit jaar weer een prachtige bus vol met bloemen klaar staan om u naar de keukenhof te brengen. Het Keukenhof-thema voor 2016 is: “De Gouden Eeuw”, de periode waarin Nederland rijk werd door de wereldwijde handel. Nederland maakte een bloeiperiode door op het gebied van handel, wetenschap en kunst. Dit is ook de periode waarin de wereld werd ontdekt en de tulpenhandel floreerde. We hopen u snel te zien in een van onze bussen op weg naar de keukenhof. Waar de bloemen in al hun pracht en praal hun mooiste kleuren vertonen.

Huishoudbeurs 2016

Huishoudbeurs 2016

Ook dit jaar mocht Oostenrijk Touringcars het vervoer verzorgen voor de dames van de huishoudbeurs 2016. Dit jaar was het de 70ste editie van de voorheen bekende “damesbeurs”. Je vindt er de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode, verzorging, wonen, vrijetijd, culinair, gezondheid, workshops en nog zoveel meer! Dit jaar was het wel driedubbel dik feest want van woensdag 24 februari tot en met 28 februari hebben bezoekers van de Huishoudbeurs op dezelfde dag gratis toegang tot de Negenmaandenbeurs daarnaast kunnen bezoekers tijdens de hele beurs genieten van het Azië Pasar Malam Festival. Achteraf kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd project waaraan we met ruim 22 bussen hebben deelgenomen om iedereen een onvergetelijke dag te bezorgen op de huishoudbeurs 2016. Mede dank aan Pouwvervoer die ons heeft bijgestaan met hun voertuigen.

GPN Meeting in Malta

GPN Meeting in Malta

Onlangs is op Malta de eerste GPN meeting van 2016 geweest. Tijdens deze meeting werden alle members ontvangen door Zarb Coaches en gebracht naar het Hotel Excelsior in Valletta.Tijdens deze meeting hebben wij 2 nieuwe landen tot ons netwerk welkom geheten, dit zijn Zweden met Björks Buss en Roemenië met Alis Grup. Met deze 2 nieuwe leden die toegetreden zijn tot GPN hebben wij nu een dekking van 31 landen. Er start verder een nieuwe fase om uit te breiden naar Azië en Latijns America. Ook heten wij Scania, Indcar en Continental Tires welkom als partner in het GPN netwerk. Tijdens deze meeting kregen zij de gelegenheid om hun bedrijf en hun services te promoten. Zoals bij elke host meeting kregen de leden de gelegenheid om het hoofdkantoor van de host te bezoeken. Zarb Coaches en hun Directeur Manuel Zarb hebben een aantal evenementen geregeld op het schitterende eiland Malta. Na deze succesvolle eerste meeting van 2016 beginnen de voorbereidingen al voor de meeting in November, deze wordt gehouden in Dublin.